Verksamheten

På Piongränd lägger vi stor vikt vid språket. Språket är en viktig del barnens utveckling. På förskolan stödjer vi barnen i första hand i det svenska språket. De barn och föräldrar som har andra modersmål än svenska uppmuntras att utveckla sitt modersmål tillsammans med oss på förskolan och i hemmet.
Vi använder digitala verktyg för lärande, kommunikation och dokumentation.

Hos oss är personalen viktig och kollektivavtal är en självklarhet.
Vår förskolechef heter Hadeel KH Abbas. Hadeel finns dagligen att nå på förskolan. Hon nås på telefon 08-659 30 48 alternativt 072- 164 98 80.

Vi beställer mat från R&R Matproduktion AB som levererar god och näringsriktig kost 4 dagar i veckan. De barn eller vuxna som behöver specialkost av olika skäl får naturligtvis det. Läs om företaget på deras hemsida. www.matproduktion.se.
På fredagar lagas maten på förskolan. Då serveras mat lagad i förskolans kök. Vår förskolechef Hadeel lagar all mat från grunden. Grytor med kött eller kyckling som är halalslaktat så att alla kan äta. Till detta serveras röror av kikärtor eller andra bönor och olika slags grönsaker. På fredagar är det matfest på Piongränd.

Är ni nyfikna och vill veta mer om oss så är ni varmt välkomna att besöka oss eller ringa på telefonnummer: 08-659 30 48 Adressen är Piongränd 12